Noi amănunte în cazul avocatei care a căzut de la etajul VI: petrecere și ceartă

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânăra avocată Monica Cioată s-ar fi aruncat de la fereastra locuinței dintr-un bloc din Tg. Cucu în urma unor certuri cu iubitul ei Sebastian Felecanu.

Cei doi tineri locuiau împreună în apartamentul din centrul orașului, iar vineri noaptea au fost la o petrecere. Aici ei s-ar fi certat și au continuat să aibă discuții contradictorii și acasă.

Citiți și Tragedie în această dimineață în Tg. Cucu. O tânără avocată din Iași a murit după ce a căzut de la etajul VI al unui bloc

Bărbatul, care este audiat, a spus anchetatorilot că tânăra s-ar fi dezbrăcat și ar fi sărit în gol de pe fereastra locuinței, scrie ziaruldeiasi.ro.

Anchetatorii bănuiesc că Monica Cioată se afla sub influența băuturilor alcoolice (la fel ca iubitul ei), dar că un răspuns sigur se așteaptă în urma necropsiei care va avea loc la Institutul de Medicină Legală.

Deoarece este avocat, Sebastian Felecanu este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal. El locuiește de mai mult timp în apartamentul din Tg. Cucu, iar anchetatorii nu au găsit urme de violență pe corpul femeii. De asemenea, cei doi aveau numeroase certuri.

Lasa un comentariu