Tragedie în această dimineață în Tg. Cucu. O tânără avocată din Iași a murit după ce a căzut de la etajul VI al unui bloc

Tragedie în această dimineață în Tg. Cucu. În jurul orei 4.30, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iași.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată o tânăra de 26 de ani, ulterior fiind declarat decesul acesteia.  Tânătă decedată avea 26 de ani și era avocat al Baroului Iași. Monica Cioată era din Tg. Frumos, a terminat Liceul teoretic Ion Neculce, a abolvit Facultatea de Drept în 2017, iar din 2019 a devenit avocat al Baroului Iași.

Tragedie în această dimineață în Tg. Cucu

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

WIZZ AIR ANUNȚĂ REDUCERI DE 15% LA ZBORURI SELECTATE.

Wizz Air a anunțat pentru astăzi reduceri de 15%* la zboruri selectate. Promoția este valabilă pentru toți clienții, iar călătoriile pot avea loc până la finalul lunii octombrie 2021. Rezervările se pot efectua doar prin intermediul aplicației de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție.

  • Eu nu înțeleg cum se întocmește un dosar de ucidere din culpă, dacă nu se știe încă cauza decesului unei persoane?
    Eu cred că trebuie deschis un dosar de cercetare,mai întâi și după cercetare se stabilește că este o crimă sau sinucidere!

Comments are closed.