Omul de afaceri Nelu Iordache a fost ridicat de procurori din avion și dus la DNA

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost ridicat miercuri de procurori şi dus la DNA. El este audiat într-un nou dosar de corupţie.

Iordache se afla într-un avion aparținând companiei Ryanair, care urma să decoleze la ora 09.45 de pe aeroportul Otopeni cu destinația Roma, Italia.

Căpitanul aeronavei a oprit zborul la cererea autorităților, anunțând că acesta are ”o problemă” cu actele.

Ulterior, Nelu Iordache a fost dat jos din avion și urcat în mașina procurorilor.

Omul de afaceri Nelu Iordache, dondamnat la 12 ani şi 6 luni de închisoare

Potrivit Agerpres, Nelu Iordache, considerat unul din “regii asfaltului”, patron al companiei Romstrade, a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie.

În luna martie, el a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 12 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi delapidare, într-un dosar în care este acuzat de DNA că a înregistrat în contabilitatea companiei de transport aerian Blue Air achiziţii fictive de materiale publicitare, prejudiciind statul român cu 2 milioane euro.

Video aici.

Pericolul nu a trecut! Lucian Bode: Avem pentru următoarele 24 de ore avertizări de vreme severă.

Pericolul nu a trecut! În urma ploilor din aceste zile, s-au înregistrat efecte ale furtunilor în 80 de localităţi din 20 de judeţe. Apa a fost scoasă din peste 190 de case, a anunțat marți, Ministrul de Interne, Lucian Bode, la videoconferinţa cu prefecţii.

81 de persoane din judeţele Alba şi Prahova au fost evacuate şi s-au înregistrat două decese, unul în Satu Mare şi unul în Iaşi.

”Vă cer să fiţi implicaţi total în gestionarea situaţiei (…) având în vedere că pericolul nu a trecut. Avem pentru următoarele 24 de ore averizări de vreme severă”, a declarat Bode.

Lasa un comentariu