La petrecerea polițiștilor locali din Cluj Napoca, un șef de serviciu pipăie o colegă în văzul tuturor – VIDEO

Un șef de serviciu din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca pipăie o colegă pe fund, în văzul lumii, la o petrecere, scrie Foaia Transilvană.

Șeful de serviciu Constantin Moldovanu dansa cu o subalternă la o petrecere a Poliței Locale Cluj-Napoca și nu a avut nicio jenă să o pipăie în public. 

Colegii polițistului local au filmat totul.

Constantin Moldovanu s-a pensionat din Poliția Națională și acum este șef de Serviciu Ordine Publică și Trafic Rutier din cadrul Poliției Locale Cluj Napoca.

Video: Foaia Transilvană

Citește și Șoferii CTP Iași au intrat în grevă! Aceștia nu au ieșit pe trasee

În această dimineaţă la depoul CTP Iași are loc o formă de protest spontan. Vorbim despre faptul că sute de şoferi CTP nu mai vor să iasă pe traseu. Aceștia au mai multe cerinţe, printre care și creșterea salariului. În staţiile CTP Iași, călătorii aşteaptă degeaba autobuzele.

Protestul şoferilor CTP a început acum circa cinci ore, în jurul orei 4.30. CTP are un număr de 300 de şoferi.

Reacția CTP Iași:

 Conducerea CTP Iași a luat act de greva spontană organizată în mod nelegal de un grup de șoferi, angajați ai instituției, în dimineața zilei de 2 noiembrie 2021, protest neasumat de nicio organizație sindicală. Directorii companiei se află în mijlocul protestatarilor, pentru negocieri, încă din momentul în care au fost anunțați că autobuzele nu ies la stradă din cauza întreruperii activității conducătorilor auto. Numărul tramvaielor a fost suplimentat în această dimineață, pentru a suplini lipsa autobuzelor la stradă. Le cerem scuze călătorilor pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neprevăzut.

Lasa un comentariu