Bătaie cu pumni și picioare în mall-ul VIVO Cluj, un individ a refuzat să arate certificatul verde

A fost bătaie cu pumni și picioare în mall-ul VIVO Cluj, după ce un bărbat a vrut să intre în zona de restaurante fără certificat verde. Individul a refuzat să arate documentul, a devenit violent și a lovit un paznic. Căzut la podea, agentul de pază s-a ridicat imediat și a început să-l lovească pe scandalagiu, fiind ajutat de un martor.

„Era în zona food court, la intrare in food court. Baiatul a sărit la bătaie, fiindcă i s-a cerut certificat și nu a fost lăsat să intre. A venit un paznic de la PP Protect și împreună cu domnul în cămașă l-au lovit de mai multe ori. Dar totul a început din cauza băiatului. El a sărit la bătaie”, a spus un martor.

Poliția din Cluj a demaraj deja verificări, chiar dacă incidentul nu a fost raportat prin 112.

Sursa: Observator

Citește și Instalația de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbunești s-a stricat. Trei pacienți au decedat

Instalația de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbunești s-a stricat, medicii fiind nevoiți să ventileze manual pacienții în ambulanțe, iar autoritățile au activat codul roșu. Ulterior, s-a început transferul bolnavilor la alte unități medicale. În spital erau internați peste 150 de pacienți cu COVID-19, din care aproximativ 90 necesitau suport de oxigen, 15 dintre ei fiind la ATI. Două paciente au murit, iar managerul spitalului afirmă că nu este clar „100% dacă decesul lor a fost din cauza lipsei de oxigen din momentul respectiv”. Ulterior, a mai murit o pacientă transferată la Spitalul Județean.

Lasa un comentariu