Arad: Mașină în flăcări în parcarea unui supermarket. În interior un afacerist mort

În această dimineață, a fost găsită o maşină în flăcări, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. În mașină se afla un bărbat mort. 

Victima ar fi cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea. Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina după ora 7.00, după obișnuita sa cafea de dimineață la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan conducea un Mercedes.

Accident pe centura Bacăului, cu 11 persoane implicate; coliziune între 4 autoturisme, un TIR şi un camion.

Imaginile surprinse de camerele de vedere din parcarea magazinului Profi din Arad arată momentul în care mașina omului de afaceri explodează în mers și este cuprinsă de flăcări.

Potrivit martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 al blocului Z 11 s-au spart în urma exploziei mașinii la ieșirea din parcarea de la PROFI.

ISU Arad a precizat: “În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență și generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașinii o victimă. Victima, decedată, nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului”.

Aflați amănunte de pe news.ro și aradon.ro.

Citește și Câțiva localnici au blocat traseul mocăniței de la Moldovița cu un bolovan uriaș.

Lasa un comentariu