Moarte suspectă în cazul copilului de 2 ani din Galați. Autopsia a arătat că a fost lovit repetat. Polițiștii l-au reținut pe tatăl fetei

Moarte suspectă: Un copil din Ivești a fost găsit mort de echipajele de ambulanță, alertate de părinți. Procurorii Tribunalului Galaţi l-au reţinut pentru 24 de ore pe tatăl fetei de doi ani, care a murit la Spitalul de Copii. Iniţial, motivele decesului erau necunoscute, dar rezultatele autopsiei au arătat că victima a fost lovită repetat.

Moarte suspectă în cazul copilului de 2 ani din Galați

De altfel, copilul era plin de vânătăi. După necropsie, s-a schimbat şi încadrarea faptei, din ucidere din culpă, în omor asupra unui membru al familiei. Tatăl va fi dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Părinții le-au spus cadrelor medicale că fata s-a înecat, dar salavatorii nu au găsit corpuri străine în organism. Deși echipajele au făcut manevre de resuscitare, nu au putut să o salveze.

Pasager al unui avion luat de SMURD de pe Aeroportul Iași. 

Unui bărbat care se îmbarcase în avion în Bologna pentru a ajunge la Iași i s-a făcut rău în timpul zborului.

Pasagerul în vârstă de 53 de ani a rezistat pe drum până la Iași, iar aici a fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM).

Se pare că el consumase mult alcool și a avut dureri abdominale, grețuri, vărsături, semne ale unei colici biliare.

Pacientul a fost dus la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Amintim că pasagerul venea din Bologna.

Sursa: ZDI

Lasa un comentariu