Pasager al unui avion luat de SMURD de pe Aeroportul Iași. Acesta venea din Bologna

Unui bărbat care se îmbarcase în avion în Bologna pentru a ajunge la Iași i s-a făcut rău în timpul zborului.

Pasagerul în vârstă de 53 de ani a rezistat pe drum până la Iași, iar aici a fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM).

Se pare că el consumase mult alcool și a avut dureri abdominale, grețuri, vărsături, semne ale unei colici biliare.

Pacientul a fost dus la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Amintim că pasagerul venea din Bologna.

Sursa: ZDI

Citiți și Furt de aur și diamante la Iași. Hoții au dat prada pe doi lei.

Doi hoţi au jefuit o casă ai cărei proprietari erau plecaţi în străinătate. Au furat mai ales bijuterii, inclusiv cercei cu diamante şi perle sau un inel cu safir. Dar au furat şi boxeri sau lenjerie de damă. Au vândut apoi toată marfa la nici o zecime din valoarea reală. În plasa justiţiei a căzut şi cel care i-a ajutat să valorifice bunurile furate.

Jaful comis de Ovidiu Buruiană şi Marian Tudose a avut loc în martie 2019. Într-o noapte, cei doi, mascaţi cu cagule artizanale, au forţat geamul unei case pe care o ştiau nelocuită şi au furat tot ce li s-a părut mai valoros. Spargerea a fost descoperită câteva zile mai târziu, de fratele proprietarului, care mergea săptămânal la faţa locului pentru a aerisi şi face curat.

Pe lista bunurilor furate se mai găseau cameră video Sony, parfumuri, ceasuri, ghete, băuturi sau o geantă Louis Vuitton. Hoţii furaseră până şi boxeri sau lenjerie de damă, dar şi un stick cu fotografii de la botezul copilului.

Valoarea bunurilor furate s-a ridicat la 29.300 lei. La două zile după spargere, cei doi au amanetat bunurile. Fiind minori, au apelat la un cunoscut, Alin Pamfil. Acesta şi-a dat seama că bijuteriile sunt furate, dar a acceptat să-i ajute. Din suma totală de 2.400 lei obţinută, „comisionul” perceput de Pamfil a fost de 500 de lei.

Lasa un comentariu