Informații șocate în cazul exploziei de la Arad! S-a aflat de unde a fost detonată bomba pusă în maşina afaceristului

Informații șocante în cazul exploziei de la Arad! Anchetatorii au descoperit de unde ar fi fost detonată bomba care a fost pusă în mașina afaceristului Ioan Crișan. Potrivit acestora, sistemul de detonare al bombei ar fi unul care nu are o rază mai mare de 50 de metri. Așadar, persoana care a detonat bomba a fost prezentă la fața locului.

Citește și când se vor întoarce elevii definitiv în școli.

Jurnaliștii de la Antena 3 au prezentat în exclusivitate informații din anchetă, precizând că se analizează toate camerele de supraveghere. În același timp, anchetatorii nu exclud ca persoana care a plasat bomba să fi fost într-o clădire din apropriere.

Informații șocante în cazul exploziei de la Arad!

Vorbim despre sistemul de detonare al bombei şi, din primele verificări pe care le-au făcut anchetatorii pare că este un sistem de genul alarmelor pentru maşini, un sistem care nu are o rază mai mare de 50 de metri. Asta evident înseamnă că cel care a detonat bomba era undeva în zonă, aproape de locul exploziei (…) Poate chiar a privit cum a explodat acea maşină. Pe de altă parte, se vorbeşte foarte clar că Ioan Crişan nu ar fi fost neapărat ţinta, ci un mesaj pentru altcineva mai important dintr-o reţea”, a precizat Berta Popescu, în exclusivitate la Antena 3.

Amintim că pe 29 mai a avut loc o explozie de mașină pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad. Explozia l-a ucis în parcarea supermarketului Profi pe omul de afaceri Ioan Crișan în propria mașină. Bomba a fost amplasată sub scaunul șoferului.

(FOTO) NUMĂR RECORD: Femeie de 37 de ani a născut 10 copii simultan.