(FOTO) NUMĂR RECORD: Femeie de 37 de ani a născut 10 copii simultan

O femeie din Africa de Sud a născut 10 copii simultan. Aceasta a doborând un record mondial stabilit chiar luna trecută, când o femeie din Mali, a dat naștere la 9 bebeluși, în Maroc, scrie New York Post.

Pe proaspăta mămică o cheamă Gosiame Thamara Sithole și are 37 de ani. Femeia mai are gemeni în vârstă de șase ani. Ea știa că urmează să aibă opt copii, însă a născut natural 10 bebeluși.

Femeie de 37 de ani a născut 10 copii

Citește și Sorin Cîmpeanu a anunțat când se vor întoarce elevii definitiv în școli.

Sunt șapte băieți și trei fete“, spune soțut ei, Tsotetsi, adăugând că soția lui era „însărcinată în șapte luni și șapte zile“. „Sunt fericit și emoționat. Nu pot vorbi mult. Hai să vorbim din nou dimineață, vă rog“, a transmis bărbatul presei.

Femeie de 37 de ani a născut 10 copii
Soțut Tsotetsi

Sarcina a fost naturală

Gosiame Thamara Sithole, din Ekurhuleni, a spus că sarcina ei a fost naturală și nu a primit tratamente de fertilizare.

„Este o situaţie destul de unică. Nu ştiu cât de frecvent se întâmplă. Implică un risc extrem de mare. Riscul este dat de faptul că nu există suficient spaţiu în burta mamei pentru bebeluşi care au tendinţa de a rămâne mici. Copiii se nasc foarte mici, cu şanse de supravieţuire compromise. Totul depinde de cât timp stau înăuntru“, a explicat medicul Dini Mawela, directoare adjunctă a Şcolii de Medicină de la Universitatea de Ştiinţe Medicale din Sefako Makgatho, din nordul Pretoriei.

Femeie de 37 de ani a născut 10 copii
A născut 10 copii simultan

Un moldovean a fost prins cu haşiş în adidaşi, pe Aeroportul Iaşi.