Imagine virală din Italia. Un sicriu a fost abandonat lângă tomberoanele de gunoi

Locuitorii unui cartier din orașul italian Vercelli au fost oripilați, duminică dimineață, când au văzut un sicriu abandonat lângă tomberoanele în care se colectează sticlă și plastic. Serviciul de salubrizare a fost contactat, iar sicriul, care era gol, a fost ridicat după 2 ore, însă o fotografie făcută la fața locului s-a viralizat pe rețelele sociale.

Descoperirea șocantă a fost făcută duminică dimineață, în cartierul Isola. O fotografie cu sicriul lângă tomberoane a fost postată pe Facebook de un consilier local și fost viceprimar al orașului, Atena Antonio Prencipe, potrivit agenției ANSA.

Imagine virală din Italia a stârnit indignare, dar și „îngrijorare pentru nivelul de degradare la care s-a ajuns”.

Chemați la fața locului, angajații de la salubrizare au fost și ei uluiți.

„Zilele trecute mă întrebam cât de multă nesimțire mai există. Începând din această dimineață, nu mai am întrebări”, a scris Prencipe pe Facebook.

Poliția face cercetări pentru a-i depista pe autorii gestului, transmite DiGi24.

Citește și Trupul neînsuflețit al unui ieșean de 23 de ani a fost găsit într-un lac din Italia

Trupul neînsuflețit al unui băiat găsit în după amiaza zilei de 19 august în apele lacului Albano, din Castel Gandolfo (Lazio), a fost în sfârșit identificat, după două luni și jumătate. Este vorba despre tânărul român Codruț Daniel Călugăru, în vârstă de 23 de ani, originar din orașul Hârlău, județul Iași.

Aflat într-o stare avansată de descompunere, inițial nu s-a reușit identificarea cadavrului, dar după o plângere de dispariție, făcută la carabinieri din partea familiei, s-a presupus că ar fi vorba de tânărul nostru conațional.

Lasa un comentariu