Cetăţean al Republicii Moldova cercetat de polițiștii de frontieră pentru conducere fără permis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, pe timpul unei misiuni specifice, au depistat în trafic un cetăţean al Republicii Moldova care conducea un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere.

În data de 12 august a.c., în jurul orei 12.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Vlădeşti, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Republica Moldova, condus de S.S., în vârstă de 32 de ani, cetăţean al Republicii Moldova.

Cu ocazia efectuării controlului, șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Citește și Minora electrocutată pe un vagon de tren în timp ce își făcea selfie a fost salvată

Minora electrocutată pe un vagon de tren în timp ce își făcea selfie a fost salvată. Tânăra de 15 ani, din Romana, a fost electrocutată după ce a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală de 9 ore. Medicii sunt optimiști cu privire la starea de sănătate a fetei, dar susțin că va mai necesita numeroase intervenții pentru a se reface complet. Aceasta este stabilă hemodinamic, internată în Secția ATI a Spitalului „Sfânta Maria”, din Iași, în unitatea de arși, transmite știrideiași.ro.

Lasa un comentariu