Minora electrocutată pe un vagon de tren în timp ce își făcea selfie a fost salvată

Minora electrocutată pe un vagon de tren în timp ce își făcea selfie a fost salvată. Tânăra de 15 ani, din Romana, a fost electrocutată după ce a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală de 9 ore. Medicii sunt optimiști cu privire la starea de sănătate a fetei, dar susțin că va mai necesita numeroase intervenții pentru a se reface complet. Aceasta este stabilă hemodinamic, internată în Secția ATI a Spitalului „Sfânta Maria”, din Iași, în unitatea de arși, transmite știrideiași.ro.

„Adolescenta de 15 ani a suferit o intervenție de 9 ore, în care medicii s-au luptat. Ea trebuie să lupte, pentru că o vor aștepta în continuare numeroase intervenții chirurgicale. Tânăra este bine acum, este stabilă hemodinamic, dar mai are de îndurat o perioadă, până se va recupera complet. Este în continuare internată în Secția ATI, în unitatea de arși. Ne așteptăm în continuare la evoluția pacientei din punctul de vedere al arsurii, pentru că aceasta a suferit o electrocuție prin arc electric și o arsură prin flacără electrică. Pacientei i se aplică în continuare tratament cu presiune negativă pe zonele cu arsură, pentru a limita necesitatea îndepărtării unui țesut și pentru a evita la maximum infectarea”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului Regional de Urgențe pentru Copii „Sfânta Maria”, din Iași.

Citește și Explozie, la o hală din Cluj-Napoca în care erau depozitate butelii de gaz și vopsea

Explozie, la o hală din Cluj-Napoca în care erau depozitate butelii de gaz și vopsea. O hală de aproximativ 300 de metri pătraţi a ars joi seară, a anunţat ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit în urma unui apel la 112 care sesiza un incendiu la o hală-depozit în Cluj-Napoca, bulevardul Muncii.

La sosirea pompierilor hala ardea generalizat şi la scurt timp au explodat două butelii. Nu au fost victime, doar pagube materiale.

La intervenţie au participat un ofiţer şi 15 subofiţeri. Incendiul este localizat şi se lucrează la lichidarea ultimelor focare.

Cauza probabilă va fi stabilită vineri, deoarece condiţiile de vizibilitate pe timpul nopţii nu permit evidenţierea unor detalii, probabil relevante, a precizat ISU Cluj, conform DiGi24.

Lasa un comentariu