Bunică salvată de pompieri după ce a fost închisă pe balcon de nepoţica sa

Pompierii din Reşita au avut parte de o intervenţie atipică după ce au fost chemaţi să elibereze o bătrână de pe balcon. Femeia ieşise să întindă rufele la uscat, iar din urmă, nepoţica de doar 2 ani a blocat uşa.

Totul s-a întâmplat la un bloc de locuințe de pe Bulevardul Republicii din Reşiţa. Bunica era singură acasă, doar cu nepoțica sa de 2 ani. La un moment dat, femeia a ieșit în balcolul apartamentului situat la etajul 3 al unui bloc cu 10 etaje. Nepoțica rămasă în cameră, a închis ușa de termopan și ghinion: ușa avea mâner de deschidere doar pe o parte, în casă.

Problema a fost că micuța nu a mai fost în stare să răsucească mânerul, așa că biata bunică s-a văzut prizonieră în balcon, iar nepoțica a început să plângă în cameră.

Femeia a strigat de la balcon la puținii trecători, iar unul dintre vecini a sunat la 112. La fața locului a sosit un echipaj al pompierilor militari.
Cu ajutorul scării culisante, ei au ajuns la fereastra apartamentului, au deschis termopanul și au intrat în casă eliberând bunicuța din balcon.

Sursa: Antena3

Citește și VIDEO: Un tânăr de 25 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina la 130 km/h de un stâlp și a luat foc

Lasa un comentariu