VIDEO: Un tânăr de 25 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina la 130 km/h de un stâlp și a luat foc

Tragedie, noaptea trecută, în localitatea Mireșu Mare, județul Maramureș. Alexandru, un tânăr din Chelința, a sfârșit la doar 25 de ani, după ce a intrat cu BMW-ul într-un stâlp. În urma impactului, mașina a luat foc. Accidentul teribil a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Potrivit unor surse, acul kilometrajului s-a oprit la 130 de km/oră.

Accidentul din Mireșu Mare a fost filmat

Impactul a fost unul devastator, fiind surprins de o cameră de supraveghere. Atenție! Imagini ce vă pot afecta emoțional!

O parte din motorul BMW-ului și o roată au zburat la zeci de metri de locul accidentului, iar mașina a luat foc, iar tânărul șofer rămânând încarcerat. Sătenii au fost cei care au intervenit înainte de sosirea pompierilor, reușind să stingă flăcările.

Ajunși la fața locului, salvatorii militari l-au scos pe șofer dintre fiarele mașinii, iar medicii au început manevrele de resuscitare. Din păcate, fără rezultat, Alexandru fiind declarat decedat.

Poliția continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.

Sursa: Observator

Citește și Spaniol ucis pe trecerea de pietoni din faţa universităţii unde venise ca student Erasmus

Un student spaniol venit cu bursă Erasmus la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iaşi a fost trimis în sicriu acasă după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni din Copou de o şoferiţă din Pârcovaci. Accidentul tragic a avut loc miercuri spre joi noaptea, în jurul orei 2.00, chiar pe trecerea de pietoni din faţa chioşcului nonstop din faţa universităţii, în apropiere de casa de Asigurări de Sănătate.

Lasa un comentariu