Video incredibil! Trei cai în călduri au făcut ravagii în Vaslui: geamuri distruse

Trei cai în călduri au făcut ravagii în Vaslui, umblând dezlegați pe mai multe străzi. Un armăsar și două iepe ar fi fost scoși la păscut pe șesul de la intrare în Vaslui dinspre Rediu.

Proprietarii au uitat, însă, să-și mai priponească animalele. Astfel, acestea au luat la pas mai multe cartiere.

Unul din cai a intrat într-o mașină pe care a avariat-o destul de serios, pe strada Donici. Iar conducătorul auto a făcut plângere la poliție. Avarii au fost provocate și la Centrul de Afaceri, fiind distrus un geam al clădirii.

Nici o persoană nu a riscat să se apropie de ei, deoarece caii erau în călduri și foarte agresivi. Proprietarul a declarat că animalele i-au fost furate ieri, de pe șes.

Trei cai în călduri au făcut ravagii în Vaslui
Trei cai în călduri au făcut ravagii în Vaslui

Sursă: vremeanoua.

Citește și Eveniment: ApaVital va începe să furnizeze apă în Republica Moldova.

ApaVital va începe să furnizeze apă în Republica MoldovaLocalităţi din patru raioane moldoveneşti vor fi alimentate cu apă din România. Managerul ApaVital a declarat că ,,este un eveniment istoric”.

Guvernele României şi Republicii Moldova au semnat ieri un acord care reglementează construirea de apeducte între cele două state. ApaVital devine primul operator regional transfrontalier din România, precizează un comunicat al societăţii de apă.

ApaVital va începe să furnizeze apă în Republica Moldova. Apeductele subtraversează Prutul. Atfel, localităţi din patru raioane moldoveneşti (Nisporeni, Ungheni, Glodeni şi Făleşti) vor fi alimentate cu apă din România. Apa potabilă provine de la staţia de tratare de la Chiriţa, care este alimentată din Prut.

Cele 4 apeducte vor putea să furnizeze apa necesară pentru 120-150 de mii de locuitori.

Lasa un comentariu