Duminică cu ghinion pentru doi contrabandişti de țigări. Polițiștii au descoperit aproximativ 800 de pachete

Duminică cu ghinion pentru doi contrabandişti de țigări. Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit aproximativ 800 de pachete cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 8.000 de lei. Acestea erau ascunse în roata de rezervă, compartimentul motor, schimbătorul de viteze şi torpedoul unui autoturism.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, pe comunicaţia Vîrfu Câmpului-Dorohoi un autoturism înmatriculat în România, în care se aflau două persoane, cetăţeni români.
Existând suspiciuni cu privire la natura bunurilor transportate de către cei doi, poliţiştii de frontieră au condus persoanele şi autoturismul la sediul sectorului pentru efectuarea unui control amănunţit.
Ca urmare a controlului efectuat au fost descoperite, disimulate în roata de rezervă, compartimentul motor, schimbătorul de viteze, torpedou, precum şi în bagajele personale, ţigarete de provenienţă extracomunitară.
Astfel, în urma inventarierii a rezultat o cantitate totală de 15.960 de ţigarete, cu o valoare de 8.000 de lei, care a fost ridicată în vederea confiscării”, a declarat Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Botoşani, comisar de poliţie Răcnea Minodora.

Duminică cu ghinion pentru doi contrabandişti de țigări

Cetăţenii au susţinut că ţigaretele au fost achiziţionate de la o persoană necunoscută pentru consum propriu. Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor şi autoturismul în valoare de 14.700 lei. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

,,Ziua Porţilor Deschise” în toate subunitățile de pompieri ieșene.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi organizează marți, 1 iunie, între orele 09.00-16.00, ,,Ziua Porţilor Deschise”.

Copiii, împreună cu părinții sunt aşteptaţi la sediul inspectoratului, cât și la sediile tuturor subunităților (Detașamentul 2 de Pompieri Iași, Secția de Pompieri Pașcani și Secția de Pompieri Târgu Frumos). Aceștia vor avea posibilitatea să asiste la prezentarea autospecialelor de intervenţie.

Lasa un comentariu