,,Ziua Porţilor Deschise” în toate subunitățile de pompieri ieșene

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi organizează marți, 1 iunie, între orele 09.00-16.00, ,,Ziua Porţilor Deschise”.

Copiii, împreună cu părinții sunt aşteptaţi la sediul inspectoratului, cât și la sediile tuturor subunităților (Detașamentul 2 de Pompieri Iași, Secția de Pompieri Pașcani și Secția de Pompieri Târgu Frumos). Aceștia vor avea posibilitatea să asiste la prezentarea autospecialelor de intervenţie.

Ziua Porţilor Deschise

Copiii vor afla mai multe lucruri despre intervențiile salvatorilor ieşeni, vor participa la sesiuni de informare preventivă și vor învăța cum să se protejeze în caz de incendiu sau cutremur.

Totodată, ei vor putea „să testeze” câteva dintre echipamentele tehnice din dotarea autospecialelor de stins incendii.

VIDEO. Pisică cocoțată pe acoperișul unui bloc din Iași, salvată de pompieri.

O pisică s-a cocoțat pe acoperișul unui bloc din Păcurari sâmbătă la amiază și nu a mai putut coborî. Stăpânii eu nu au putut singuri să o salveze, așa că au apelat la pompieri. Aceștia au răspuns prompt la apel.

Salvatorii au venit cu o scară, unul dintre ei a urcat, a luat felina în brațe, a coborânt-o și a predat-o unei fetițe, îndemnând-o să aibă mai multă grijă de ea pentru a nu o pierde din nou, scrie ziaruldeiasi.ro.

După ce a încercat să-şi violeze fiica de 4 ori, soția îl apără pentru că se descurcă foarte greu cu banii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au reţinut un bărbat care a încercat să-şi violeze fiica de 4 ori, în vârstă de doar 13 ani. Copila a povestit despre abuzurile sexuale atât mamei, cât și mătușei sale, acestea însă au ținut totul ascuns.

La început, agresorul, victima şi mama acesteia au declarat în faţa procurorilor cum s-au petrecut abuzurile sexuale. Apoi, în instanţă, şi-au schimbat declaraţiile.

Lasa un comentariu