După ce a încercat să-şi violeze fiica de 4 ori, soția îl apără pentru că se descurcă foarte greu cu banii

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au reţinut un bărbat care a încercat să-şi violeze fiica de 4 ori, în vârstă de doar 13 ani. Copila a povestit despre abuzurile sexuale atât mamei, cât și mătușei sale, acestea însă au ținut totul ascuns.

La început, agresorul, victima şi mama acesteia au declarat în faţa procurorilor cum s-au petrecut abuzurile sexuale. Apoi, în instanţă, şi-au schimbat declaraţiile.

„Instanţa va înlătura, ca nesincere şi părtinitoare, toate aceste declaraţii de retractare venite din partea persoanei vătămate, a soţiei inculpatului şi ale inculpatului, acestea necoroborându-se cu materialul probator administrat. Acest lucru deoarece declaraţiile iniţiale ale inculpatului şi ale persoanei vătămate se coroborează întocmai cu celelalte declaraţii ale martorilor, iar retractarea persoanei vătămate şi a soţiei inculpatului nu are la bază adevărul, ci doar situaţia financiară a familiei, aceasta rămânând fără o sursă sigură şi continuă de venit urmare a arestării inculpatului şi urmare şi a presiunilor familiei extinse a inculpatului […]“, au reţinut magistraţii Judecătoriei Hârlău.

a încercat să-şi violeze fiica de 4 ori

Bărbatul a încercat să-şi violeze fiica de 4 ori. El şi-a mărturisit faptele

Bărbatul a fost arestat la 10 zile după ultima agresiune, fiind judecat în stare de arest. În timpul urmăririi penale, bărbatul şi-a mărturisit faptele, descriind cu lux de amănunte fiecare împrejurare. În schimb, în timpul cercetării judecătoreşti, fata şi mama sa şi-au retractat mărturiile, iar bărbatul şi-a negat faptele.

Luând în calcul vârsta fragedă a victimei, ca şi faptul că inculpatul era propriul său tată, judecătorii l-au condamnat pe bărbat la 7 ani de închisoare pentru viol. La aceasta se adaugă şi un spor de trei ani, dar şi la plata unor despăgubiri de 10.000 de lei către victimă.

Mai multe puteți citi pe ziaruldeiasi.

Prima reacţie a lui Lucian Bode după crima de la Arad: România este o țară sigură.

Prima reacţie a lui Lucian Bode după crima de la Arad: „Analizăm orice pistă şi nu excludem nicio variantă de lucru. România este o țară sigură”.

Ministrul a precizat că că s-au încheiat cercetările la faţa locului, iar autoturismul a fost ridicat şi este în prezent cercetat. De asemenea, au fost audiați martori, membri ai familiei omului de afaceri, angajaţi şi apropiaţi.

Lasa un comentariu