Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit la Botoşani

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au descoperit un autoturism marca Audi A6 ce figura ca fiind furat. Alerta a fost introdusă de către autorităţile din Marea Britanie.

În data de 01 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Botoșani, au declanșat o acțiune pentru combaterea traficului de auto furate, pe raza municipiului Botoșani. În cadrul acțiunii, a fost depistat un autoturism marca Audi A6, ce aparţinea unui cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Botoşani. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată, iar semnalarea a fost introdusă de Marea Britanie, a delcarat purtător de cuvânt al S.T.P.F. Botoşani, comisar de poliţie Răcnea Minodora.

Acum, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Autoturismul, în valoare de aproximativ 35.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

România, prima ţară din UE care vaccinează copiii.

România, prima ţară din UE care vaccinează copiiiCoordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă a participat miercuri la inaugurarea unui centru de vaccinare pentru copii. Întrebat dacă poate să confirme faptul că România este prima ţară din UE care vaccinează copiii, acesta a răspuns afirmativ.

Lasa un comentariu