VIDEO. Accident rutier grav în Baza 3 din Iași! Un tramvai a rămas fără cabină

În Baza 3 din municipiul Iași s-a produs un accident rutier grav. Un tramvai a rămas pur şi simplu fără cabină. Accidentul rutier s-a produs chiar la ieșirea din rondul de la Baza 3 din Iași.

Carmen Ghercă, purtător de cuvânt CTP Iași a transmis că accidentul nu s-a soldat cu victime. Din primele cercetări făcute la fața locului, reiese că vagonul cu număr de parc 125, de pe traseul 7, a plecat din rond pe culoarea verde a semaforului. Iar TIR-ul l-a acroșat la schimbarea direcției de mers.

În urma acestui accident, circulația tramvaielor de pe traseele 1b, 7 și 11 a fost afectată pentru aproximativ 40 de minute”, a transmis Carmen Ghercă, purtător de cuvânt CTP Iași.

EXCLUSIV! Accident rutier pe Bulevardul Independenței‬.

Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme a avut loc astăzi, 28 mai, pe bulevardul Independenței.

În mijlocul drumului, avariate, au ajuns o mașină de taxi și un Ford Transit Connect.

Vom reveni cu detalii!

Medicii ieșeni i-au salvat viața unei femei, iar acum aceasta poate merge din nou.

Medicii ieșeni i-au salvat viața unei femei de 51 de ani și i-au redat speranța de a merge din nou. Aceasta a fost operată cu succes de tumoră vertebrală, o metastază vertebrală D7 și D8 cu extensie spre două coaste și cu invazie toracică.

Potrivit declarației medicului Lucian Eva, operația a durut câteva ore și, din fericire, a fost un real succes. Pacientei i s-au extirpat parțial două coaste, aceasta a putut merge pe propriile picioare după doar câteva zile.

Lasa un comentariu