Transportat de urgență la Iași, după un accident vascular din cauza expunerii la soare

Un bărbat de 55 de ani a fost transportat de urgență la Iași după ce a suferit un accident vascular din cauza expunerii la soare.

Botoşăneanul a fost la Bucureşti, unde a luat parte la festivitatea de absolvire a copilului său și a stat aproape toată ziua cu capul în soare. Ajuns înapoi acasa, spre seară a început să se simtă rău. A doua zi starea de rău s-a accentuat și bărbatul a ajuns la Urgențe, scrie stiri.botosani.ro

După ce l-au examinat, medicii l-au diagnosticat pe bărbat cu hemoragie subarahnoidiană, postexpunere solară. Din acest motiv s-a luat decizia de a fi trimis la Iaşi, la Spitalul de Neurochirurgie.

O ambulanţă cu medic l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat în scurt timp în centrul regional.

Citește și Parlamentul European va cere intrarea României şi Bulgariei în Schengen.

Parlamentul European va întocmi un raport prin care va solicita ca Bulgaria şi România să fie primite în Schengen.

Săptămâna aceasta, deputaţii europeni vor dezbate subiectul legat de controalele la frontierele terestre, maritime şi aeriene ale celor două ţări. Reuniunea va avea loc marți după-amiază, conform News Beezer, care citează agenția bulgară de presă BTA.

În luna iunie, Comisia Europeană a cerut extinderea spaţiului Schengen prin intrarea Bulgariei, Croaţiei şi României, care îndeplinesc toate condiţiile tehnice pentru aderarea la spaţiul unic european de liberă circulaţie.

Lasa un comentariu