Tânăr băut de 25 de ani a murit după ce a căzut cu trotineta, la Timișoara

Veste tragică venită de la Spitalul Județean Timișoara. Tânărul de 25 de ani care a ajuns în comă la spital după ce a căzut cu trotineta a murit. În urma analizelor s-a stabilit că era băut.

Tânărul de 25 de ani circula, în dimineața de 14 august, pe Aleea FC Ripensia, cu o trotinetă electrică. Mergea pe șosea, pe contrasens, dinspre Sala Olimpia spre Stadion, iar la un moment dat a căzut ca secerat.

Martorii incidentului au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor, iar medicii de la ambulanță l-au găsit pe bărbat în comă. A fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde medicii l-au operat de urgență și au stabilit că s-a lovit puternic la cap. I-au fost prelevate chiar și probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau alte substanțe și a fost dus pe secția ATI.

În dimineața de 21 august, la o săptămână de la producerea accidentului, medicii nu l-au mai putut ține în viață. Tânărul de 25 de ani și-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Polițiștii timișoreni au schimbat acum încadrarea juridică din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Sursa: Tion.ro

Citește și Florin Rusu, fost jurnalist în Suceava, s-a spânzurat într-un garaj

Un fost jurnalist din Suceava și-a pus capăt zilelor în seara zilei de luni, 27 septembrie.

Este vorba de Florin Rusu, de 38 de ani, iar cea care a sunat la 112 pentru a cere sprijinul poliției a fost chiar soția acestuia, Anca Rusu, și ea fostă jurnalistă la Bucovina TV.

Lasa un comentariu