Florin Rusu, fost jurnalist în Suceava, s-a spânzurat într-un garaj

Un fost jurnalist din Suceava și-a pus capăt zilelor în seara zilei de luni, 27 septembrie.

Este vorba de Florin Rusu, de 38 de ani, iar cea care a sunat la 112 pentru a cere sprijinul poliției a fost chiar soția acestuia, Anca Rusu, și ea fostă jurnalistă la Bucovina TV.

Aceasta a menționat că soțul ei s-a închis în garaj și probabil vrea să se spânzure. Din păcate, presupunerea s-a dovedit a fi corectă. Polițiștii au constatat că ușa garajului era închisă prin interior, motiv pentru care au forțat-o pentru a putea intra. Florin Rusu era deja mort și nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

Din primele date, rezultă că tânărul suferea de depresie, ca urmare a unor probleme personale. Florin Rusu a lucrat la Bucovina TV, dar și la publicația Informația de Nord Est. În urma sa au rămas doi copii minori.

Sursa: Monitorul de Suceava

Citește și Șoferul CTP care a lipit pe parbriz afișe antivaccinare a fost concediat

Comisia de Disciplina a Companiei de Transport Public Iași a decis desfacerea contractului de munca în cazul șoferului care a afișat mesaje împotriva vaccinării anti COVID-19 pe parbrizul mijlocului de transport pe care îl conducea. Directorul companiei, Cristian Stoica, a precizat ca respectivul șofer a recidivat trei zile consecutiv și i s-a atras atenția încă de la început ca gestul sau nu corespunde regulilor companiei.

 Cristian Stoica, director CTP Iași: „Comisia de disciplină a analizat documentele, faptele și a decis desfacerea contractului de muncă, șoferului. Nu pentru mesajul în sine, ci pentru faptul că nu are voie să afișeze nimic neautorizat în mijloacele de transport, niciun angajat al nostru. Fapta a fost în formă continuată, adică 3 zile la rând, deși i s-a explicat că nu este ok, conform regulamentului de ordine interioară. Și drept urmare asta s-a decis

Lasa un comentariu