Scene dramatice de la înmormântarea gemenilor, care au căzut de la etajul 10. Mama a fost externată

Scene dramatice la înmormântarea gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul al 10-lea al unui bloc din Ploiești. Cazul a șocat o țară întreagă, deoarece copiii în vârstă de doi ani au rămas nesupravegheați, pentru că mama lor făcea live pe Facebook. Femeia a aflat de tragedie de la polițiștii care i-au sunat la ușă.

Mama lor a fost externată de la psihiatrie pentru a putea să-și conducă pe ultimul drum cei doi copii. Alături de ea a fost și tatăl micuților, care nu se afla acasă în seara cu pricina

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În paralel cei de la protecția copilului fac verificări pentru a stabili cum mai exact s-a întâmplat acest incident.

„Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”, spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii.

Citește și Mama gemenilor căzuți de la etaj, mesaje șocante înainte de tragedie: „M-am săturat de…”

Cu doar câteva zile înainte, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, posta mesaje șocante în mediul online.

Femeia, care în timpul incidentului făcea Live din altă cameră, le spunea internauților că nu știe nimeni ce e în sufletul ei.

Cu doar câteva zile înainte ca gemenii ei să moară, Andreea a făcut o serie de postări controversate. Într-unul dintre mesaje, ea dădea de înțeles că nu este fericită deloc și că sufletul ei ascunde dureri de care nimeni nu știe.

Lasa un comentariu