Mama gemenilor căzuți de la etaj, mesaje șocante înainte de tragedie: „M-am săturat de…”

Cu doar câteva zile înainte de incidentul cutremurător, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, posta mesaje șocante în mediul online.

Femeia, care în timpul incidentului făcea Live din altă cameră, le spunea internauților că nu știe nimeni ce e în sufletul ei.

Cu doar câteva zile înainte ca gemenii ei să moară, Andreea a făcut o serie de postări controversate pe contul ei de socializare. Într-unul dintre mesaje, mama copiilor căzuți de la etaj dădea de înțeles că nu este fericită deloc și că sufletul ei ascunde dureri de care nimeni nu știe.

Iată ce transmitea Andreea!

Chiar dacă faci un live, chiar dacă stai veselă, nu știe nimeni ce este în sufletul tău. Nu te juca cu viața ta și cu sănătatea ta. Chiar dacă râzi cu persoanele de lângă tine, asta nu înseamnă că ești vesel, sufletul tău în acest moment este plin de lacrimi’, e unul dintre mesajele postate de Andreea pe Facebook.

Într-un alt mesaj, mama din Ploiești mai spunea că s-a săturat de viața pe care o duce. Ba mai mult, Andreea susținea că singurii pentru care ar trăi sunt copiii ei.

M-am săturat de viața asta, mai bine aș muri decât să ai o viață de tristețe de suferință. Tot ce mă ține pe mine pe loc sunt doar copiii mei’, se arată în alt mesaj.

Mărturii șocante: Ea este Andreea, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10

Mărturii șocante! Accidentul dramatic petrecut în Ploieşti a cutremurat România. O fetiţă şi un băieţel de doi ani, fraţi gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10.

Mama i-ar fi lăsat nesupravegheaţi – ocupată cu o transmisiune în direct pe Facebook. Femeia nu a putut fi audiată pentru că suferit un şoc şi a fost internată la psihiatrie.

Gemenii se aflau în altă cameră și s-ar fi urcat pe o masă aflată chiar în faţa geamului. Ei au căzut la 20-30 de secunde unul după altul. Primul apel la 112 a fost la ora 20 şi 48, cu 7 minute înainte ca mama gemenilor să intre în live pe Facebook.

Lasa un comentariu