Șase oameni au murit, după un incident armat, în Marea Britanie. Au fost împușcați o mamă și fetița sa

Şase persoane au fost ucise, joi seara, într-un incident armat petrecut în oraşul Plymouth din sud-vestul Angliei. Două femei şi trei bărbaţi, inclusiv suspectul, au murit din cauza rănilor prin împuşcare la locul incidentului, a declarat poliţia din Devon şi Cornwall într-un comunicat, transmite Reuters.

Incident armat, în Marea Britanie

Sharron Turner, în vârstă de 57 de ani, care locuieşte în apropierea locului în care s-a produs incidentul armat, a declarat pentru The Times că un om înarmat a deschis cu o izbitură uşa unei locuinţe după care a tras într-o mamă tânără şi în fetiţa acesteia, în vârstă de aproximativ cinci ani.

Turner a mai spus că din ce a auzit, atacatorul, un bărbatul îmbrăcat în negru şi gri, avea o armă semi-automată.

După atac, bărbatul a fugit printr-un parc din spatele casei şi a împuşcat două persoane care îşi plimbau câinii, scrie The Times, conform stirileprotv.ro.

Citește și Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 făcea LIVE pe Facebook în acel moment.

VIDEO ȘOCANT! O fetiţă şi un băieţel de doi ani, fraţi gemeni, au murit după ce au căzut de la fereastră apartementului în care locuiau, aflat la etajul 10, în Ploiești.

Inițial, femeia le-a spus polițiștilor că făcea curat într-o altă cameră. Între timp, gemenii s-ar fi urcat pe pervazul unei ferestre, prăbușindu-se în gol, însă acest lucru nu era adevărat.

Se pare că femeia era live pe Facebook în timp ce fuma și asculta manele, alături de al treilea copil în vârstă de cinci ani.

Lasa un comentariu