VIDEO ȘOCANT! Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 făcea LIVE pe Facebook în acel moment

VIDEO ȘOCANT! O fetiţă şi un băieţel de doi ani, fraţi gemeni, au murit după ce au căzut de la fereastră apartementului în care locuiau, aflat la etajul 10, în Ploiești.

Inițial, femeia le-a spus polițiștilor că făcea curat într-o altă cameră. Între timp, gemenii s-ar fi urcat pe pervazul unei ferestre, prăbușindu-se în gol, însă acest lucru nu era adevărat.

Se pare că femeia era live pe Facebook în timp ce fuma și asculta manele, alături de al treilea copil în vârstă de cinci ani.

VIDEO ȘOCANT! Filmarea poate fi văzută AICI.

Timp de trei minute şi jumătate, femeia transmite live pe reţeaua de socializare. Alături de fiul său, ea ascultă manele, iar la un moment dat îşi aprinde o ţigară. Transmisia se încheie brusc, când se aud bătăi insistente în uşă, iar femeia spune: „Ia vezi, Alino, cine e? Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla?”.

Sursele judiciare au precizat că se fac cercetări pentru a se stabili dacă transmisia avea loc chiar în momentul în care copiii cădeau de la etajul 10. Aceleaşi surse au declarat că, în acest moment, nu există suspiciunea că cei doi fraţi ar fi fost împinşi să cadă de la etaj.

Citește și Doi frățiori de 2 ani, gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești.

Doi frățiori de doi ani și o lună, gemeni, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Cei doi copii, un băiat și o fetiță, au căzut în gol de la fereastra unui apartament.

Lasa un comentariu