Județul Iași: Cod galben de inundații și viituri puternice până pe 21 iunie

Conform ISU Iași, până pe 21 iunie vor fi semnalate scurgeri pe versanţi, viituri rapide cu efect de inundaţii pe bazinul hidrografic Prut și Bârlad. Au fost emise două avertizări de cod galben de inundaţii şi viituri puternice.

În prezent există o avertizare hidrologică de cod galben în intervalul 18.06.2021, ora 12.00 și 21.06.2021 ora 24.00 referitor la scurgeri de pe versanţi, viituri rapide cu efect de inundaţii. Zona vizată este cea a bzinului hidrografic Bârlad. a ISU Iași.

O altă avertizare de cod galben tot în intervalul mai sus menţionat, cu scurgeri de pe versanţi şi viituri rapide cu efect de inundaţii este valabilă pe bazinul hidrografic Prut, au menţionat cei de la ISU Iași.

Citește și Tragedie în această dimineață în Tg. Cucu. O tânără avocată din Iași a murit după ce a căzut de la etajul VI al unui bloc.

Tragedie în această dimineață în Tg. Cucu. În jurul orei 4.30, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112. O persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iași.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată o tânăra de 26 de ani, ulterior fiind declarat decesul acesteia.  Tânătă decedată avea 26 de ani și era avocat al Baroului Iași. Monica Cioată era din Tg. Frumos, a terminat Liceul teoretic Ion Neculce. Ea a abolvit Facultatea de Drept în 2017, iar din 2019 a devenit avocat al Baroului Iași.

Lasa un comentariu