Apar noi detalii în cazul avocatei, care ar fi sărit în gol sub ochii iubitului ei!

Apar noi detalii în cazul avocatei! Au avut loc ore întregi de audieri în cazul morţii misterioase a avocatei de 26 de ani, care a căzut de la etajul VI al unui bloc central din Iași. Varianta unei agresiuni sau conflict fizic cu iubitul par a nu mai fi de actualitate. Dar nu este clar încă, dacă vorbim de o sinucidere sau un accident.

Tânăra avocată Monica Cioată a ajuns pe jos având pe ea doar lenjeria intimă. Ea şi iubitul ei, tot avocat, veneau de la o petrecere şi se certaseră. Un amănunt nou în anchetă: surse din branşă spun că tânăra avocată lucra chiar la cabinetul iubitului ei şi a fratelui acestuia, conform ZDI.

Până în prezent, iubitul fetei a dat declaraţii timp de câteva ore în faţa procurorilor. Până în acest moment al cercetărilor se conturează varianta unei sinucideri, dar şi a unui accident.

Citește și Tragedie în această dimineață în Tg. Cucu. O tânără avocată din Iași a murit după ce a căzut de la etajul VI al unui bloc

Tânăra a fost găsită jos în lenjerie intimă

Tânăra, Monica Cioată, a căzut de la una dintre ferestrele apartamentului iubitului ei sâmbătă noaptea, în jurul orei 4. Potrivit unor surse din anchetă, Monica şi iubitul ei, Sebastian Felecanu, au fost în acea noapte, la o petrecere, unde s-ar fi certat intens. Relaţia lor era una tensionată, spun anchetatorii citând apropiaţi ai acestora.

Tânăra s-ar fi dezbrăcat după ce au ajuns acasă, şi, nu se ştie cum, ar fi căzut de la fereasta apartamentului, de la etajul şase, îmbrăcată doar cu lenjerie intimă şi şosete. Criminaliştii nu ar fi descoperit urme de violenţă pe corpul victimei, în afară de cele care au rezultat din cădere. De asemenea, se pare că cei doi iubiţi ar fi consumat alcool la petrecere.

Conform ZDI, apropiaţi ai avocatului Felecanu au precizat că, din punct de vedere profesional, bărbatul era cunoscut ca un avocat foarte bun. Însă, acesta ar fi avut uneori probleme în relaţie din cauza unor obiceiuri ale lui.

.

Lasa un comentariu