Zeci de rute Blue Air, anulate până în octombrie. La unele, compania low cost a renunțat definitiv

Veşti proaste pentru mii de pasageri ai Blue Air. Compania low cost a anunţat, în prag de sezon estival, că suspendă zeci de rute. 

Zboruri care ar fi trebuit să plece de pe Aeroportul Henri Coandă din Otopoeni, cât și din orașe precum Cluj-Napoca, Iași și Bacău. Multe dintre aceste destinații erau frecventate de români. Iată și câteva curse anulate: București spre Roma, Dubai, Oradea și Timișoara, dar și din Cluj-Napoca spre Amsterdam, Londra, Madrid și Paris, scrie observatornews.ro.

Zeci de zboruri Blue Air anulate

În total vorbim de 20 de rute pentru care s-au anulat cursele până în luna octombrie, pe de altă parte sunt și curse anulate definitiv din București spre Split, Croația, sau Suceava, iar din Iași spre Mykonos și Roma.

În prezent compania low-cost Blue Air lucrează cu 13 aeronave, iar principala explicație a companiei pentru aceste anulări de zboruri este că în flotă ar fi trebuit să ajungă anul acesta aeronave noi, dar nu s-a întâmplat lucrul acesta. În plus, în aviație există probleme în ceea ce privește personalul, zborurile sunt anulate în ultimul moment pentru că nu are cine să opreze. În jur de 10% dintre zborurile Blue Air au fost anulate în această perioadă.

Lasa un comentariu