Zbor direct Iași-Dublin, din decembrie 2021, cu operatorul Blue Air

Compania Blue Air anunță lansarea unei noi rute directe de pe Aeroportul Internațional Iași. Zborul Iași – Dublin (și retur) va fi operat începând cu data de 19 decembrie 2021 și va avea două frecvențe săptămânalemiercuri și duminică, după următorul program:IAS 20:00 – DUB 21:50 șiDUB 22:40 – IAS 04:45.Din 22 iunie 2022, cursele vor fi suplimentate cu o nouă frecvență, în ziua de vineri, astfel:

IAS 20:00 – DUB 21:50 șiDUB 22:40 – IAS 04:45.

Tarifele pe segment de zborspre capitala Irlandei pornesc de la 39,99 euro, iar biletele de avion sunt disponibile în sistemul de rezervări online: www.flyblueair.com.

Dublin este a doua destinație ce va fi deservită de Blue Air, în acest an, de pe Aeroportul Iași, după Londra-Heathrow, zboruri regulate spre aeroportul-hub fiind operate din luna mai.

„Ne bucură vestea că partenerul nostru Blue Air va deschide o nouă rută la Iași, semn că proiectul reînființării bazei permanente la Aeroportul Iași, în vara anului viitor, prinde contur din ce în ce mai mult. O nouă legătură cu Vestul Europei este un câștig pentru orașul nostru, asigurând astfel creșterea conectivității și a traficului de pasageri. Dublin este una dintre cele mai populare capitale ale Europei, fiind totodatăun important centrueconomic și academic, unoraș cu o cultură bogată și o istorie captivantă pe care orice turist și-ar dori să le descopere.

Îi îndemn pe ieșeni și pe toți cei ce călătoresc pe Aeroportul Iași să folosească noua rută operată de Blue Airși să se bucure de oportunitățile pe care aceasta le oferă. Mulțumesc, totodată, companieiaeriene pentru susținereaprivind dezvoltarea Aeroportului Iași și consolidarea parteneriatului nostru”, a declarat Vasile Stoicea, Director General Provizoriu al R.A. Aeroportul Iași.

Reamintim că Blue Air va avea o bază permanentăîn Iaşi, începând cu vara lui 2022, urmând să opereze zboruri directe și către alte orașe ale Europei, precum:Barcelona, Madrid, Roma, Paris (Charles de Gaulle), Bruxelles, Atena, Amsterdam.În prezent, compania low-cost mai operează pe Aeroportul Iași cursecătreLondra-Heathrow șiOtopeni.

Lasa un comentariu