VIDEO. Un tânăr de 19 ani și iubita lui, scoşi cu descarcerarea din fiarele unui BMW

Accident teribil, un şofer de 19 ani a făcut BMW-ul praf la Craiova. El şi iubita lui au fost scoşi cu descarcerarea dintre fiare, după ce bolidul a intrat cu viteză într-un gard luni noaptea.

Un grav accident rutier a avut loc azi noapte pe bulevardul 1 Mai. Un tânăr din Craiova care se afla la volanul unui BMW, la intersecţia cu bulevardul Romanescu, a pierdut controlul direcţiei. După ce a scos din pământ un arbore ornamental de pe trotuar, s-a izbit violent de un gard de beton. Atât şoferul cât şi pasagera din maşină au rămas încarceraţi.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul se afla la volan și pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției, lovind o altă mașină care era parcată și un copac de pe marginea șoselei, scrie observator.tv.

„Un tânăr de 19 ani, din Craiova, a condus un auto pe Bulevardul Nicolae Romanescu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum(carosabil umed), a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism parcat și un copa.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În urma impactului, atât șoferul cât și pasagera, 19 ani, iubita şoferului, au fost răniți, medicii ajunși la fața locului luând hotărârea ca cei doi să fie transportați la spital.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

Lasa un comentariu