VIDEO. Târgul de Crăciun din Sibiu s-a deschis și arată spectaculos

Cel mai spectaculos târg de Crăciun a fost deschis la Sibiu, iar miile de luminiţe colorate au marcat oficial începutul sezonului de iarnă. Cei care ajung în Piaţa Mare, anul acesta, vor avea parte şi de o surpriză. Organizatorii au montat o roată uriaşă, din care se poate admira întreg oraşul.

A fost momentul mult aşteptat în Piaţa Mare din Sibiu. Sute de turişti şi localnici au vrut să fie de faţă când se aprind cele 130 de mii de luminiţe din brad. Este cel mai mare pom de Crăciun de până acum la Sibiu, realizat din 2.500 de crenguţe artificiale.

Vizitatorii au intrat rapid în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu toate că suntem abia la jumătatea lunii noiembrie iar afară este cald.

Crăciunul vine şi cu arome speciale: turtă dulce, vin fiert, ciocolată de casă. Şi pentru prima dată, târgul din Sibiu poate fi admirat de la înălţime, din roată.

Roata panoramica ofera o imagine spectaculoasa targului. Ajunge la 26 de metri înălțime și se oprește acolo pentru câteva secunde, ca să puteți admira priveliștea.

Târgul de Crăciun din Sibiu va rămâne deschis până pe 3 ianuarie 2020.

Lasa un comentariu