VIDEO Într-un hipermarket a fost montat un gard metalic de doi metri pentru a separa persoanele vaccinate de cele nevaccinate. Oamenii s-au revoltat

În unele hipermarketuri au apărut garduri metalice care separă persoanele vaccinate anti-Covid de cele nevaccinate. Măsura a provocat indignarea oamenilor. Inspectoratul Teritorial de Muncă a cerut desființarea acestora.

La un hipermarket din Râmnicu Sărat au fost montate garduri de doi metri înălțime, învelite în folie de plastic. Astfel, pe o parte a gardului pot circula cei care au certificat verde, de aici având acces spre magazinele nealimentare.

În cealaltă parte a gardului, accesul este liber pentru toată lumea, indiferent dacă deține sau nu certificat verde, accesul făcându-se spre farmacii și magazinele alimentare. Astfel, oamenii au fost nemulțumiți și nedumeriți de această măsură.

Reprezentanții ITM spun că măsura este ilegală și au cerut demontarea gardurilor. Totodată, au dispus ca trierea clienților să se facă la intrarea în hipermarket.

Citește și S-a deschis o anchetă după ce un angajat DSP a murit de COVID fiind fals imunizat

Lasa un comentariu