Victor Costache: „Săptămâna viitoare se va semna contractul de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgențe Iași“

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat ieri, la deschiderea Zilelor UMF Iași, cu ocazia sărbătoriii a 140 de ani de învățământ superior medical la Iași, că săptămâna viitoare se va semna contractul de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgențe Iași.

„Sunt absolventul Universității de Medicină și Farmacie Iași și este o onoare pentru mine să fiu prezent la aniversarea acestei universități. Sunt împreună cu colegii mei din Ministerul Sănătății. Vrem să ținem pe linie dreaptă proiectele de infrastructură. Vreau să vă anunț cu această ocazie că săptămâna viitoare se va semna contractul de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgențe Iași. În plus, la sfârșitul lunii ianuarie se va demara un plan de revigorare a spitalelor ieșene. Vrem să prioretizăm investițiile în unitățile sanitare din Iași“, a spus Victor Costache.

La eveniment mai sunt prezenţi şi consilierul prezidenţial Ligia Deca, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Gigel Paraschiv, preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor, Sorin Câmpeanu, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, membri ai corpului academic şi medical, parlamentari şi autorităţi locale.

Lasa un comentariu