Unul dintre cei mai mari dealeri de droguri din Paşcani, reţinut

Unul dintre cei mai vechi dealeri de droguri din Paşcani a ajuns iar pe mâna poliţiştilor de la antidrog. Iftode Costel, zis „Gâţ“ , un vechi client al poliţiştilor şi procurorilor DIICOT Iaşi a fost „săl­tat“ în urma a cinci percheziţii în urma cărora s-a găsit o cantitate mare de droguri, cât şi bani falşi.

„Poliţiştii Bri­gă­zii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi au desfăşurat o acţiune pentru combaterea traficului de droguri de risc, cannabis. Astfel, la data de 17 decembrie, poliţiştii şi pro­curorii au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în judeţul Iaşi, într-un dosar de trafic de droguri de risc, în urma cărora au fost ridicate 1,8 kilograme de substanţă vegetală, 60.000 lei, 5.000 de euro, instrumente de cântărit, bani falşi şi o armă neletală.

De asemenea, o persoană a fost condusă la au­dieri. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi şi al Inspectoratului de Jandarmi Jude­ţean Iaşi“, a precizat Anca Vâjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi, scrie ziaruldeiasi.ro.

Poliţiştii şi procurorii au găsit şapte bancnote suspectate că ar fi false de 500, 200 şi 100 de euro, acestea urmând să fie expertizate.

De altfel, în urmă cu câțiva ani el a oferit şi un interviu pe acest „subiect”, după cu se poate vedea mai jos.

Oamenii legii l-au introdus în arest pe Iftode pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor pentru a fi arestat.

Lasa un comentariu