Un student a murit în timp ce dădea un examen online

Un student din anul I de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a murit luni în timpul unui examen online.

Tânărul avea probleme cardiace și a făcut infarct luni, la puțin timp după ce a intrat în apel alături de ceilalți colegi la un examen pe care îl susțineau online studenții din anul I de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, scrie Monitorul de Cluj.

Studentul nu a mai răspuns la apelurile profesorului, iar părinții tânărului au anunțat conducerea facultății că băiatul a făcut infarct și a murit.

„Universitatea Babeș-Bolyai regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate iar orice pierdere a unui membru din comunitatea noastră reprezintă o tristețe pentru noi toți. Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor apropiați”, a declarat pentru Laura Irimieș, purtător de cuvânt al UBB.

Prietenii băiatului au transmis mesaje de condoleanțe în număr mare pe rețelele de socializare: „Condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace”; „Nu te vom uita!”; „Voi îngropa amintirea ta într-o grădină, iar când se va face primăvara mă voi uita cum învii prin flori. Te voi păstra mereu cu mine!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de apropiați.

Sursa: StirilePROTV

Lasa un comentariu