Un șofer a lovit intenționat o cățelușă fără stăpân! Animalul a fost salvat de poliţişti

Un șofer a lovit intenționat o cățelușă fără stăpân pe o stradă din Orăştie. Animalul a fost salvat de poliţişti, care au declanşat o anchetă pentru depistarea persoanei care s-a aflat la volanul autoturismului implicat în acest incident, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Căţeluşa a aparţinut unei persoane din Orăştie care a decedat, iar de atunci animalul, dintr-o rasă comună, a rămas singur.

Incidentul a fost anunţat Poliţiei Orăştie, duminică seara, oamenii susţinând că o maşină, la volanul căreia se afla o persoană necunoscută, a lovit intenţionat animalul virând spre acesta, pe strada Pricazului din localitate.

Un șofer a lovit intenționat o cățelușă fără stăpân! Animalul a fost salvat de poliţişti

„Poliţiştii din cadrul Biroul pentru Protecţia Animalelor s-au deplasat în municipiul Orăştie şi au stabilit că animalul prezenta o fractură la nivelul membrului anterior drept şi se afla în stare de şoc, motiv pentru care a fost transportat la o clinică veterinară din municipiul Deva, pentru acordarea ajutorului medical specializat”, a precizat IPJ Hunedoara.

Ulterior, căţeluşa a fost preluată de reprezentanţii unei asociaţii pentru protecţia animalelor în vederea continuării asistenţei medicale veterinare şi cazării într-un adăpost autorizat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire cu intenţie a unui animal, cercetările vizând identificarea autorului şi tragerea la răspundere penală a acestuia, a menţionat IPJ Hunedoara. AGERPRES

USR: Mai puţin de un sfert din cardurile pe care va fi încărcată suma de 250 de lei au fost distribuite până în prezent

Mai puţin de un sfert din cardurile pe care va fi încărcată suma de 250 de lei au fost distribuite până în prezent, iar dacă se menţine ritmul actual, acordarea voucherelor sociale se va încheia prin septembrie-octombrie, susţine USR.

Lasa un comentariu