Un ieșean a fost obligat de soţie, prin instanţă, să meargă la psiholog

Un ieșean a fost obligat de soţie, prin instanţă, să meargă la psiholog.

După ce și-a lovit soția cu bestialitate, un ieşean a fost obligat de judecători să urmeze consiliere psihologică şi psihoterapie. Femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecţie, iar magistrații au decis mai multe măsuri de protecție.

Pe fondul relaţiilor deja tensionate după intentarea Ionelei P. de a divorța, aceasta ar fi fost lovită cu pumnii şi picioarele de către soț. Ea s-a adresat instanţei la două zile după incident, iar certificatul medico-legal depus la dosar şi însăşi starea sa fizică i-au convins pe judecători.

Din cuprinsul înscrisurilor depuse, rezultă faptul că reclamanta a fost lovită cu bestialitate de pârât. Vătămarea a putut fi observată în mod direct şi de instanţa de judecată, victima prezentând echimoze în zona gurii. Reclamanta a mai arătat că a pârâtul s-a mai manifestat şi în alte rânduri agresiv cu soţia sa, însă acest episod de violenţă a îngrozit-o”, au reţinut magistraţii.

Un ieșean a fost obligat de soţie, prin instanţă, să meargă la psiholog

Aceştia au dispus luarea celor mai severe măsuri prevăzute de legislaţie în materia ordinului de protecţie. Astfel, s-a decis evacuarea lui Dan P. din locuinţă, obligarea lui la păstrarea unei distanţe minime de 100 de metri faţă de soţia sa şi interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic sau prin corespondenţă.

Măsurile de protecţie vor fi valabile pe durata maximă permisă de lege, respectiv 6 luni. În plus, bărbatul va trebui în acest interval să urmeze un program de consiliere psihologică şi terapia aferentă.

Mai multe informații găsiți aici.

Furnizarea apei calde va fi oprită pentru remedierea unei avarii la Magistrala 5, în zona Străzii Canta.

Lasa un comentariu