Un bărbat a încercat să vândă pe internet teste pentru coronavirus. Poliţia vrea să afle dacă pot fi comercializate legal în România

Un bărbat de 43 de ani a anunţat pe internet că vinde teste pentru coronavirus. Poliţiştii s-au autosesizat şi au confiscat peste 2.500 de teste. Testele vin din străinătate, iar în prezent anchetatorii încearcă să afle dacă pot sau nu să fie vândute legal în România.

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce un bărbat de 43 de ani din Capitală anunţa pe internet că vinde teste pentru depistarea coronavirusului, scrie Mediafax.

Verificările poliţiştilor arată că testele sunt din străinătate şi bărbatul ar fi prezentat la vamă acte false în care erau menţionate alte produse farmaceutice.

De la autoritatea vamală, unde se aflau produsele, au fost ridicate peste 2.500 de teste. Poliţiştii încearcă să afle dacă ele pot fi vândute în România.  În prezent, ancheta vizează şi fapta de folosirea la vamă de documente care se referă la alte mărfuri decât cele prezentate.

Lasa un comentariu