Tânără de bani gata, şoferiţă de Porsche, iertată de închisoare după ce a băut „ocazional” şi s-a urcat la volan

Magistraţii din Iaşi au găsit vinovată de conducere sub influenţa alcoolului o tânără de 33 de ani care a condus de două ori sub influenţa alcoolului şi a condus o dată fără permis.

Adelina Eţcu a primit o pedeapsă de 1 an şi 5 luni de închisoare cu suspendare, sentinţa fiind definitivă. Decizia a fost diferită de cea a primei instanţei, unde tânăra primise o amendă penală, noteaza adevarul.ro.

Adelina Eţcu a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în octombrie 2016, pe o faptă pe care a comis-o pe 9 septembrie 2016. Atunci, tânăra a condus fără a avea permis de conducere o maşină.

Eţcu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la acel moment, având o alcoolemie de aproximativ 1 la mie. Nu avea voie să conducă tot din cauza alcoolului, ea având permisul suspendat din februarie 2016, tot din cauza alcoolului.

Prima instanţa a precizat că Adelina Eţcu a terminat Facul­tatea de Economie şi a urmat masterul tot în economie, a obţinut şi o diplomă de MBA Luxury Brand Management.

„Se reţine că inculpata este bine integrată în societate, având un loc de muncă (…) Se mai reţine că inculpata a urmat mai multe şedinţe de consiliere psihologică“, au precizat judecătorii, care au mai arătat că Adelina Eţcu a consumat alcool înainte de a se urca la volan într-o perioadă în care bea „ocazional“ din cauza problemelor emoţionale.

Lasa un comentariu