Studentii pot lucra la Cantina din Tudor Vladimirescu

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, prin Direcţia Servicii Studenţeşti, oferă opt burse în valoare de 825 de lei pe lună pentru studenţii care doresc să desfăşoare activităţi la cantina „Tudor Vladimirescu”. 


 Programul se va desfăşura pe perioada primului semestru al anului universitar 2019-2020, cei care vor fi acceptaţi în cadrul acestuia urmând să aibă drept responsabilităţi curăţarea legumelor, debarasarea meselor, servirea mesei studenţilor şi profesorilor, spălarea veselei, depozitarea şi conservarea produselor alimentare, dar şi gospodărirea şi înfrumuseţarea spaţiilor din exteriorul şi interiorul cantinei.Cei care doresc să se înscrie trebuie să depună un dosar la Cantina Studenţească din campusul Tudor Vladimirescu, dosar care să conţină  o cerere de înscriere şi un CV Europas.

Pentru a participa la selecţie, candidaţii trebuie să se prezinte pe 4 octombrie, de la ora 9.00, la cantina studenţească, concursul urmând să cuprindă două etape. Astfel, studenţii vor participa la proba interviului, care se va desfăşura pe 4 octombrie, la ora menţionată mai sus, dar şi la o probă de lucru de patru ore care va fi stabilită de comun cu acord cu comisia de evaluare, în funcţie de numărul de studenţi înscrişi. Cei opt studenţi selectaţi vor trebui să efectueze un anumit număr de ore de lucru în fiecare lună, programul fiind ales de către aceştia în funcţie de orele de curs.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Lasa un comentariu