Studentă de 21 de ani, din Cluj-Napoca, Miss Universe România 2021

Carmina Elena Olimpia Coftas este Miss Universe România 2021. Concursul care a desemnat-o câștigătoare a avut loc sâmbătă, 28 august, în Face Club din București.

Elena Olimpia are 21 de ani și este născută în Târgu Mureș, dar locuiește în Cluj-Napoca. Este studentă în anul III la Facultatea de Istorie. În trecut, a fost prezentatoare la postul de televiziune Orizont TV.

Ea a câștigat, astfel, faza națională a concursului de frumusețe Miss Universe România 2021 și va reprezenta țara noastră la faza mondială a competiției, care se va desfășura în Israel.

De altfel, din juriu a făcut parte și ambasadorul Israelului în România, David Saranga, alături de creatorul de modă Cătălin Botezatu, Cristina Bâtlan (fondatoarea Musette), Bianca Păduraru (MP Kids Academy) și psihologul Adela Czebely.

La acest concurs au aplicat 200 de fete, dar au fost selectate doar 25 de concurente care au concurat pentru titlul de Miss Universe România 2021.

Organizatoarea acestui eventiment a fost chiar Bianca Tirsin, reprezentanta României la Miss Universe 2021, eveniment care a avut loc în Florida, SUA, în luna mai.

Sursa: Gândul

Citește și Incendiu la Spitalul pentru copii Marie Curie din Capitală din cauza unei prize

Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, în curtea spitalului Marie Curie din Capitala.

Un magazin din incinta spitalului a luat foc, iar pompierii au intervenit de urgenta cu patru autospeciale. O priză a luat foc, iar angajații spitalului care au sesizat fumul au chemat rapid pompierii.

La faţa locului au intervenit imediat pompierii cu patru autospeciale, însă, flăcările au fost stinse înainte ca aceştia să ajungă la intervenţie, potrivit antena3.ro.

Lasa un comentariu