Start DACIA DAYS la Casa Auto Iași, 19 febriarie – 5 martie 2021

  • A treia generație a modelelor de succes a ajuns la Casa Auto Iași, iar acum ne găsești în 3 puncte din oraș:
  • DN28, nr. 10, Valea Lupului
  • CENTRO, Calea Chișinăului, nr. 23, în proximitatea Iulius Mall
  • Mall Auto, șos. Păcurari, nr. 177
  • Programări și înscrieri la test drive la numărul unic de contact 0232933. 
  • Dacia propune un design nou, un stil mai atrăgător și mai contemporan și echipamente noi
  • O motorizare ECO-G eficientă și economică și cele mai noi motorizări pe benzină

Cu cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia reînnoiește simultan trei din modelele sale emblematice și redefinește automobilul practic și contemporan, care se adresează nevoilor reale ale clienților, la prețul corect. Fă cunoștință cu noile modele Dacia și testează mașina preferată pentru o zi! Descoperă exteriorul și interiorul complet redesenate și echipamentele pentru un plus de confort în fiecare călătorie!

Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente și de polivalență, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale înaintașelor.

Processed with VSCO with al2 preset

Disponibile la un preț la fel de imbatabil, noile modele Dacia reprezintă un răspuns adecvat pentru așteptările unei categorii tot mai numeroase de clienți, pentru care achiziția unei mașini se înscrie într-o tendință de abordare rațională a opțiunilor de consum pe termen lung. Clienții noștri își doresc în special experiența unui produs mai bun, la prețul corect.

Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y” a mărcii Dacia. Datorită acesteia, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică. Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

Processed with VSCO with hb2 preset

Te așteptăm în showroom-urile Casa Auto din Iași pentru a face cunoștință cu noua generație DACIA. Programări și înscrieri la test drive la numărul unic de contact 0232933.  

Lasa un comentariu