Poli în Bulgaria: Două victorii în două zile

Politehnica Iaşi a intensificat ritmul disputării meciurilor de verificare în cantonamentul din Bulgaria. Astfel, trupa pregătită de Claudiu Niculescu a jucat două meciuri în două zile.

Sâmbătă, jucătorii utilizaţi mai puţin până acum s-au confruntat cu nigerienii de la FC Mavlon, de care au trecut cu 2-1 (0-1). Adai a deschis scorul în minutul 28, iar Cracea (’56) şi Pelivan (’70) au punctat după pauză. Poli a început meciul în formula Dohotariu – Kouadio, Ungurenaşu, Ciaun, Ştefanovici – Cracea, Fică – Pelivan, Hrib, Dumitru – Ciubăncan. Au mai jucat Chistol, Niamţu, Deac şi mijlocaşul central bulgar Vladimir Ivaylov Semerdzhiev (Lokomotiv Sofia), care dă probe. Bulgarul are 27 de ani şi a mai fost legitimat la Slavia Sofia şi Tsarsko Selo.

Transferat sub formă de împrumut pe o perioadă de un an de la Farul Constanţa, informaţie oferită în exclusivitate sâmbătă pe ziaruldeiasi.ro, mijlocaşul Denis Bujor se va pregăti în Iaşi în aceste zile în Copou, el nemaifiind chemat în cantonament.

Poli în Bulgaria: Două victorii în două zile pentru

Duminică seară, Poli a susţinut un test cu ciprioţii de la Akritas Chlorakas, care au promovat în această vară în prima ligă, după ce s-au clasat pe locul III în eşalonul secund.

Rezultatul final a fost 2-1 (1-1) în favoarea ieşenilor. Ciprioţii au deschis scorul în minutul 7, Karachanakov a egalat în minutul 27, iar Plohotniuk a stabilit scorul final în minutul 89.

Niculescu a mizat pe Brînză – Martac, Lică, Tincu, Finică – Vaşvari, Fr. Cristea – Anton, Hunte, Karachanakov – Tomczyk, apoi pe Plohotniuk, Plămadă, Marchioni, Ciaun, Dumitru, Fică, Kouadio.

Miercuri, Poli va mai juca o partidă amicală, cu Sabah Masazir (Azerbaijan), iar joi este prevăzută revenirea acasă.

Reamintim, Politehnica a mai disputat în această vară alte trei meciuri de verificare: 1-4 (1-1) la Botoşani, cu FC, 1-1 (1-0) cu Makedonija Skopje (Macedonia de Nord) şi 4-0 (0-0) cu ŢSKA 1948 Sofia (Bulgaria), ultimele două în Bulgaria. 

Lasa un comentariu