Liderul ultrașilor lui Dinamo Kiev nu face vreun pas înapoi: „Să-l acceptăm pe Lucescu e ca și cum l-am pune preşedinte pe Putin!”

Ultrașii lui Dinamo Kiev au lansat un nou atac la adresa lui Mircea Lucescu (75 de ani): „Am impresia că asistăm la un reality-show. De-a lungul întregii lui cariere, a fost lipsit de principii, alunecos şi nu s-a ţinut niciodată de cuvânt!”, relateaza gsp.ro

Ultraşii lui Dinamo Kiev nu se sperie de declaraţiile ameninţătoare ale preşedintelui Igor Surkis şi-şi continuă războiul cu Mircea Lucescu. Unul dintre capii facţiunilor dure, Dexter, îl atacă pe antrenorul român de 75 de ani, contestând numirea lui la vicecampioana Ucrainei.

Am impresia că noi asistăm la un reality-show, cu o pungă de popcorn în faţă, şi nu pricepem ce se petrece. Dacă aţi citit corespondenţa între Surkis şi Lucescu aţi remarcat lucrurile inadmisibile rostite de preşedintele clubului, de genul «Marinarul experimentat” şi «Va fi la timona echipei». Serios? Fanii sunt împotriva unuia care a aruncat cu atâta noroi în Dinamo şi în Ucraina. Şi care de-a lungul întregii sale cariere a fost lipsit de principii, alunecos şi nu s-a ţinut niciodată de cuvânt!.
– Dexter, unul dintre liderii fanilor lui Dinamo Kiev

„Comportament inacceptabil şi mizerabil”

Dexter compară situaţia de la Kiev cu conflictul politic cu Rusia.

Am impresia că noi asistăm la un reality-show, cu o pungă de popcorn în faţă, şi nu pricepem ce se petrece. Dacă aţi citit corespondenţa între Surkis şi Lucescu aţi remarcat lucrurile inadmisibile rostite de preşedintele clubului, de genul «Marinarul experimentat” şi «Va fi la timona echipei». Serios? Fanii sunt împotriva unuia care a aruncat cu atâta noroi în Dinamo şi în Ucraina. Şi care de-a lungul întregii sale cariere a fost lipsit de principii, alunecos şi nu s-a ţinut niciodată de cuvânt!

Lasa un comentariu