Sorin Iacoban a votat pentru oameni noi în politica

Liderul PRO România filiala Iasi, fostul parlamentar Sorin Iacoban a votat în această dimineață la secția de votare ocganizată la Liceul „Al.I.Cuza” din Tătărași.

Liderul filialei ieșene susține ca a votat în primul rând pentru oameni noi în politica ieșeană, dar și în cea națională

„În primul rând am votat pentru oameni noi în politică. Am votat pentru profesioniști, pentru o echipă de oameni pricepuți, care sa facă proiectele Iașului așa cum și le doresc ieșenii. Am votat pentru o echipă de tineri care sa aducă vântul schimbării în administrația publică locală. Am votat pentru Iași și pentru ieșeni.” a declarat Sorin Iacoban la ieșirea de la urnă.

De asemenea liderul PRO România i-a indemnat sa iasă la vot și pe ceilalți ieșeni, considerând că doar în această manieră se va putea produce schimbarea în bine pe care, spune el, ieșenii o așteaptă și o doresc. Urnele de votare vor fi deschise până diseară la ora 21.00.

La intrarea în orice secție de votare alegătorii vor fi supuși unui triaj epidemiologic, după care li se va oferi dezinfectant și vor fi ghidați pe un culoar special către sala în care își vor exprima opțiunea politică. La ieșire aceștia vor avea obligația de a se dezinfecta din nou și de a părăsi secția de votare pe un alt culoar, special pentru evacuare.

Lasa un comentariu