ȘOCANT: O fetiță de 6 ani din Suceava a fost abuzată sexual în repetate rânduri chiar de propriul tată

Un bărbat din Dolhasca a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a agresat sexual fiica de doar 6 ani.

Regretabilul incident s-a petrecut în luna octombrie, dar totul a ajuns la urechile polițiștilor și procurorilor acum două săptămâni. I.V. de 27 de ani, a fost reclamat de concubina sa că și-a agresat sexual propria fiică. Totul a ieșit la iveală la începutul acestei luni, după ce femeia cu care bărbatul avea o relație a reclamat totul la Poliție. După o anchetă laborioasă și după ce medicii legiști s-au exprimat, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă faţă de I.V.

”În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în perioada septembrie – octombrie 2021, în timp ce se afla în interiorul locuinței comune din mediul rural, profitând de autoritatea avută asupra victimei (dată de faptul că agresorul este tatăl acesteia) şi de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, prin prisma vârstei fragede – 6 ani şi 10 luni, a dezbrăcat-o pe fiica sa şi a săvârşit în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, acte de natură sexuală cu aceasta care au fost urmate de ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate. Totodată, în perioada septembrie – octombrie 2021, în contexte diferite de actele de agresiune sexuală, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în aceeaşi manieră mai sus menţionată, a întreținut cu fiica sa minoră acte sexuale orale, care au fost urmate de amenințări cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

I. V. a fost arestat pentru 30 de zile de Judecătoria Fălticeni, iar dosarul care îl privește este instrumentat de procurori.

Despre acest caz revoltător au fost anunțați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, care pe data de  5 noiembrie au internat-o pe minoră la Centrul de primire minori, în regim de urgență. Minora este acum în plasament la un asistent maternal profesionist. Purtătoarea de cuvânt a DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc, ne-a spus că fetița nu mai are alți frați, dar mama ei este însărcinată în luna a VI-a.

„Mama fetiței a plecat de la concubin și stă la mamei ei. Atât minora, care acum este în siguranță la un asistent maternal profesionist și beneficiază de consiliere și terapie, cât și mama însărcinată sunt în atenția noastră și vom monitoriza în continuare acest caz”, a completat Nicoleta Daneliuc.

Sursa: Monitorul de Suceava

Citește și FOTO: Tragedie într-o familie din Vaslui, după ce doi frați minori, de 16 și 17 ani, au furat mașina părinților și au plecat de acasă

Lasa un comentariu