Șocant! Încă o tânără din Timișoara s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc. Vezi în ce stare se află!

Un nou caz șocant la Timișoara. La doar câteva zile după ce o mamă s-a aruncat de pe un bloc alături de cei doi copii ai ei, o altă tânără i-a urmat modelul și a plonjat în gol de la etajul cinci al unui bloc din oraș.

Încă o tânără din Timișoara s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc. Tânăra în vârstă de aproximativ 20 de ani, a intrat în bloc de 10 etaje, a urcat până la etajul 5, iar de acolo a plonjat în gol de pe unul dintre balcoanele de pe casa scării. 

Locatarii susțin că nu o cunosc pe fată și că, cel mai probabil, aceasta a reușit să intre în bloc sunând la unul dintre interfoane sau poate a găsit ușa blocului deschisă. 

Din fericire tânără a supraviețuit impactului cu solul.  Aceasta a fost transportată de urgență la spitalul județean din Timișoara acolo unde medicii au constatat că a suferit multiple politraumatisme grave. 

Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să vorbească cu tânăra care este conștientă însă aceasta refuză să dea informații cu privire la motivul pentru care are curs la acest gest.

Sursa: Antena3

Lasa un comentariu